La plantilla i el cos tècnic del sènior femení. Foto: CFSE

Cinc gols, la porteria a zero i el primer triomf de l’estranya temporada 2020-21. El CFS Eixample de Pep Antoni Roig va tornar a jugar un partit oficial dissabte passat (després de 232 dies sense fer-ho) i va derrotar de forma clara l’FS Ripollet (5-0).

Amb aquests tres punts, les roig-i-negres segueixen preparant el seu següent repte, el segon partit oficial del curs, previst per a aquest cap de setmana al CEM Les Moreres, la pista d’un dels rivals més durs de la categoria, el filial de la Penya Esplugues. Les del Baix Llobregat també han jugat només un partit, ja que el compromís de la primera jornada contra el CD la Concòrdia es va ajornar per casos de Covid, en el segon compromís van derrotar l’Atlético Mercadal (4-0) i la setmana passada van gaudir d’un cap de setmana de descans.

DERROTA DEL BOSCO A CASA
Maneta a banda, l’altre únic partit de futbol sala d’equips del districte va ser la derrota (tercera consecutiva) del Bosco Rocafort en el derbi barceloní contra el Jesús-Maria (5-8).

Després d’un tram inicial d’igualtat i intercanvi de gols (2-2 al minut 14), els visitants van exhibir una notable superioritat abans del descans (2-5). Abans del minut 34 la renda es dispararia fins als sis gols (2-8), de manera que els riscos que va prendre el Bosco a la recta final només serviria per maquillar el resultat.

L’equip visitarà l’AECS de l’Hospitalet aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda (els riberencs arriben amb una bona ratxa de dues victòries seguides), mentre que el CFS Eixample, superada la jornada de descans, jugarà dissabte a les cinc a casa contra el Gràcia FSC.